top of page

Sejlinghøjen

 

Nye attraktive byggegrunde nord for Silkeborg!
 

Grundene er helt unikt placeret i forhold til den nye Silkeborg-motorvej. Der er blot 1,5 km til nærmeste til/frakørsel, og du kan være i Herning eller Aarhus indenfor 25 minutter.

 

På Sejlinghøjen kan du bygge dit drømmehus omgivet af skøn natur. Der er rig mulighed for at du kan følge med i de skiftende årstider og trave lange ture langs markerne.

 

I Sejling er der et godt sammenhold, og interessen for fællesskab er stor. Uanset om du er enlig, børnefamilie, samlevende eller pensionist, vil du garanteret blive taget godt imod. Der afholdes blandt andet sommerfest, dilletant, juletræsfest, fastelavn, månedligt herre-krisemøde og fællesspisning. Samtidig er foreningslivet helt tæt på, hvor der i nærområdet eksempelvis er mulighed for at spille badminton, fodbold eller håndbold uanset alder.

 

Rent praktisk, er der 2 km sikker vej/sti/tunnel til skole og børnehave, endnu kortere til dagplejere, 500 m til nærmeste busstoppested, 5 km til diverse indkøbsmuligheder (Netto/Rema1000/Fakta/Føtex/SuperBrugsen) og 7 km til Torvet i Silkeborg.

 

Kontakt Erik Sørensen for nærmere information (40 82 18 98).

Mere information findes her:

Ledige grunde og størrelser

Udstykningsplan

Lokalplan

bottom of page